22 mei 2024

“Je kan hier echt jezelf zijn”

Femke

Femke is hier bij Driesen een echt manusje-van-alles. Ze voert nu al 6 jaar een hoop verschillende taken uit en daar heeft ze soms al haar concentratie bij nodig. Hoe ze dit allemaal combineert, vertelt ze je graag zelf.

“De radio is het eerste wat ik aanzet, thuis en op het werk. Muziek is voor mij heel belangrijk. Ik hou van Radio Willy en rockmuziek: veel Green Day en Foo Fighters. Dat helpt me om rust te vinden, want er zijn taken bij waarvoor ik mijn volle concentratie nodig heb.”

Duizend-en-een jobs

“Ik zit aan het onthaal en beantwoord de telefoon. Als er afspraken zijn, contacteer ik de juiste mensen. Verder kijk ik nog na of alles in de keuken in orde is zoals de vaatwas, koffie… Ik voer verschillende administratieve taken uit die bij de dagelijkse werking van een kantooromgeving komen kijken, samen met de boekhouding bereid ik bijvoorbeeld de facturen voor. Het liefst van al druk ik bouwplannen voor de werven af. De taken zijn heel uiteenlopend en soms is het moeilijk om alles te plannen. Ondertussen heb ik geleerd om goed af te wegen wat haalbaar is en voor welke taken ik iemand moet doorverwijzen.”

“Het is fijn dat Driesen veel in de buurt werkt. Ik ga zelf naar het gemeentehuis in Overpelt en het is fijn om te weten dat Driesen dat gerealiseerd heeft. Ze hebben ook het gebouw van mijn tandarts gerenoveerd. Zo kan mijn familie ook zien waar ik aan meewerk.”

De sfeer zit goed

“De sfeer bij Driesen is heel goed. We zetten altijd samen het bouwverlof in en op het kerstfeest heeft ook iedereen plezier. Met het bouwverlof waren er workshops en in de namiddag een leuke BBQ. De hele firma heeft inspraak in welke activiteit we organiseren. De laatste keer was er een darttoernooi.”

“In mijn vrije tijd ga ik 2 keer per week zwemmen. Daarbuiten ga ik graag naar festivals of optredens van punkbands en rockbands. Ik ben ook een fan van cinema, meer bepaald de Marvel franchise. Sinds kort speel ik ook Mariospelletjes op de Nintendo Switch.”

“Driesen is een gezellig bedrijf, je kan hier echt jezelf zijn. Als je je ergens niet goed bij voelt, kan je dat gewoon op tafel leggen. Je krijgt hier de ruimte om je goed te voelen op je werkplek en je kan hier je eigen waarden bewaken.”

Ook op zoek naar een werkplek waar je jezelf kan zijn?

We hebben nog verschillende openstaande vacatures bij Driesen. Goesting om mee te bouwen aan ons verhaal? Neem contact op en we bouwen samen verder aan jouw loopbaan.