Alle vacatures

We zoeken een

Projectleider HVAC

De job

Bij Driesen geloven we dat we meer doen dan gebouwen rechtzetten. Onze ambitie is om gebouwen, straten en hele buurten te doen opleven. En als Projectleider HVAC bij Driesen NV ben jij daar dé spilfiguur in binnen onze HVAC projecten.

Is het ook jouw doel om niet alleen mooie projecten, maar ook een geweldige loopbaan op te bouwen? Lees dan zeker verder!

Inhoud

Projectverantwoordelijkheid: Alle projectgebonden vragen rond sanitair en HVAC zijn voor jou. Je koppelt rechtstreeks terug met de projectleider bouw.
Expertise: Als projectleider zorg jij ervoor dat de technische installatie volledig in orde is aan het einde van de rit. Je coördineert en garandeert de vlotte opvolging van onze projecten, zowel op technisch, financieel als administratief vlak. Je stuurt zowel je eigen plaatsingsploegen als je onderaannemers aan.
Communicatie-expert: Je bent zowel het allereerste aanspreekpunt voor projectgebonden vragen als de grote communicator met je klant en je bouwteam. Kwaliteit en veiligheid zijn je grootste bezorgdheden op en naast de werf.
Ambitieus pad: Bij ons mag je tonen dat je klaar bent voor groei. Afhankelijk van je ervaring en/of opleiding kan je bij ons starten als werfleider of als projectleider. Er is een doorgroeitraject mogelijk dat loopt van werfleider tot senior projectleider.

Profiel

Welke kwaliteiten zoeken wij?

Technische expertise: Je volgde een hogere technische opleiding (bij voorkeur in de richting HVAC of elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring), je bent technisch sterk en schrikt er niet van terug om je te blijven informeren over de laatste nieuwe ontwikkelingen en technieken.
Leiderschapskwaliteiten: Jij weet als geen ander hoe je een team moet organiseren en motiveren. Met jouw oog voor detail sta je garant voor veiligheid en perfectie.
Communicatie en samenwerking: Je bent een krak in het samenbrengen van teams en het realiseren van collectieve doelen. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en optimisme drijven je om elk project aan te gaan. Het zoeken naar oplossingen vind je een leuke uitdaging.
Dynamisch: Met jouw aanwezigheid floreert de werf en houd je overzicht over project en personeel. Met jouw goede communicatievaardigheden richting klanten en collega’s kan je zowel zelfstandig als in teamverband uitblinken.

Aanbod

Wat bieden we jou?

Een carrière die bouwt: Vind stabiliteit en groei binnen een warme bedrijfscultuur van een hecht bedrijf in de dynamische bouwsector.
Persoonlijke en professionele groei: Wij bieden opleidingen en ontwikkelingskansen voor jouw potentieel. Wij dragen techniek, vakkennis en kwaliteit hoog in het vaandel.
Aantrekkelijke beloning: Een marktconform salaris met extralegale voordelen, inclusief een wagen en communicatietools.
Ontwikkelingsmogelijkheden: Werk aan projecten die zowel professionele als persoonlijke voldoening geven. Je kan rekenen op continue begeleiding en er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Waarom Driesen NV je volgende stap is:

Limburgse warmte: Een omgeving waarin ontwikkeling en waardering samenkomen.
Innovatieve werkgever: Maak deel uit van een bedrijf dat voortdurend investeert in zijn medewerkers.
Diversiteit in projecten: Je werkt aan een breed scala van projecten met als gemeenschappelijk doel de vooruitgang en het welzijn van iedereen.

Over Driesen NV:

Ons bedrijf is stevig geworteld in Pelt en heeft sinds 1936 een toonaangevende rol in de bouwsector. Als specialist in kwalitatieve bouwprojecten, richten we ons op het positief beïnvloeden van de gemeenschap. Samen met een toegewijd team van meer dan 120 professionals zetten we ons in voor topkwaliteit in elk bouwfacet, van bouw, interieur tot HVAC oplossingen.

Interesse?

Maak de stap en solliciteer voor de functie van Projectleider HVAC bij Driesen NV.
Stuur je cv en motivatie naar jobs@driesennv.be en bouw actief aan jouw en onze toekomst.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe job:



Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Interesse in deze job?

  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

OVER DRIESEN

Bij Driesen bouwen we al meer dan tachtig jaar mee aan het dagelijkse leven rondom ons. Zowel openbaar als privé. Aan de plaatsen waar onze kinderen leren en opgroeien, waar we wonen of op zoek gaan naar ontspanning. Of waar we gewoon even snel onze administratie op orde moeten brengen.

Wij maken van elk bouwplan een plaats die levens samenbrengt. We dragen alle werken, van de ruwbouw over de technieken tot de laatste afwerkingsdetails. En ‘we’, dat zijn onze 120 bouwtalenten uit de buurt. Lokale mannen en vrouwen met een hart voor bouwen, voor Noord-Limburg en de wijde regio rondom.